SMS comfort als betaalterminal (m-banxafe – pay2me).


SMS comfort kan gebruikt worden om betalingen te ontvangen van andere GSM’s en dit via mail of een webpagina. 

Dankzij de nieuwe Mobile Banxafe dienst van Banksys en de drie GSM operatoren is er nu de mogelijkheid om via het GSM toestel betalingen uit te voeren.

De nieuwe Mobile Banxafe dienst bestaat uit twee services:
·          M-banxafe is een service om betalingen te kunnen uitvoeren.
·          Pay2me: is een service om betalingen te kunnen ontvangen


Meer informatie over m-banxafe vindt u hier: www.m-banxafe.beHet Pay2me-systeem om gsmbetalingen te ontvangen is even snel en vooral even veilig als elektronisch betalen! • U kunt eender wanneer betalingen ontvangen voor bedragen tussen 6 en 2.500 euro, met dezelfde garanties als bij ‘klassieke’ bankkaartbetalingen.

 • U verstuurt via SMS comfort een bericht met het GSM nummer van de klant en het gevraagde bedrag naar uw operator. Wanneer uw klant de aanvraag ontvangen en bevestigt heeft, ontvangt u een sms met de bevestiging van de transactie. De betaling zal binnen 24 uur op uw rekening staan.

 • U maakt verbinding met uw beveiligde Intranet omgeving en kan via een SMS comfort webpagina een betaling aanvragen, of u stuurt een mail naar SMS comfort met de nodige gegevens. 35 seconden later zal uw klant de aanvraag voor betaling ontvangen.

 • Uw klant heeft alleen een Bancontact/Mister Cash kaart en een GSM-abonnement nodig bij een van de drie mobiele operatoren.

 • Uw klant moet de dienst m-banxafe activeren (deze kiest een geheime code en koppelt zijn gsm nummer aan zijn bankkaart) om zo met zijn GSM te kunnen betalen.

Momenteel enkel in België.


Voordelen: • Betalingen gebeuren steeds over dezelfde SIM kaart.

 • Eenvoudig te beheren en in eigen beheer.

 • Automatische logging van elke verrichtingen

 • Kopie (email) van elke verrichting naar verantwoordelijke boekhouding.

 • Mogelijkheid om betalingen te ontvangen vanuit elk werkstation.

 • Betalingen ontvangen vanuit uw email met extra info.

 • Betalingen ontvangen via een intranet webpagina.

 • Extra beveiligd tegen wissel van SIM Kaart (fraude)

 • Remote gebruikers via Blackberry, MS mobile Push-mail, Terminal Server, PDA, Weblink, ...

Wat betekent dit nu concreet:
De klant kan hierop terugvallen bij onvoorziene omstandigheden of vergetelheden: hij hoeft niet meer naar een geldautomaat te gaan voor een bezoek aan de tandarts of de dokter. Gedaan met de stress die kan opduiken wanneer men na een dienstverlening of levering aan huis niet genoeg cash op zak heeft. Pech onderweg? U kunt uw pechdienst in minder dan een minuut betalen, dankzij de GSM. Een eenvoudig en intuïtief gebruik van deze nieuwe betaalwijze vereist geen speciaal leerproces. Tenslotte is de activering gratis, wat een absolute keuzevrijheid voor de betaalwijze garandeert.

De handelaar moet niet langer op de betaling van een factuur wachten. Deze nieuwe dienst garandeert hem dat het geld werkelijk op zijn rekening zal staan. De GSM is alom tegenwoordig op de markt. Dit biedt het enorme voordeel dat alle systemen compatibel zijn, want alle telecom operatoren en alle banken nemen deel aan het project. Bovendien hoeft men niet langer met grote sommen contant geld rond te lopen. En tenslotte: de inschrijving is volledig gratis waardoor de handelaar kan inspelen op alle wensen van de klanten op het vlak van betalingen.

 
 


Betaald worden met de GSM via SMS comfort

 
 

 
 voorstelling m-banxafe