Tait Europe is erg trots op de lancering van de TP8100 portofoon, een waardevolle toevoeging aan een reeds indrukwekkend portfolio.

Als extra op de uitgebreide mogelijkheden die Tait klanten reeds lang kennen, is de TP8100 vooral een licht en compact toestel en ook meteen een van de stevigste op de markt. Met de IP67 norm onder de arm kan deze portofoon werkelijk de moelijkste werkomstandigheden zonder problemen aan.


De TP8100 reeks is zowel in trunking versie als in conventionele PMR verkrijgbaar. De TP8120 (PMR) en TP8140 (trunking) hebben een volledig klavier, de TP8115 (PMR) en de TP8135 (trunking) een beperkt 4-toetsen klavier.

Deze 4 modellen hebben verder dezelfde behuizing, een duidelijk LCD scherm van 24 karakters en een 2000 mAh Li-Ion batterij standaard.

 
 
Funkties
"This is a serious radio for the most challenging conditions.", aldus Darek Wieczorek, Managing Director, Tait Europe.
De TP8100 is een "full option" systeem radio, biedt de meest uitgebreide mogelijkheden en overtreft daarbij de hoogste verwachtingen.

Configureerbaar
Buiten de gekende uitgebreide configuratiemogelijkheden die we van Tait gewoon zijn, biedt deze portofoon nog plaats om een extra hardware optie in te bouwen.

Oersterk
De TP8100 is IP67 geclassificeerd. Dat wil zeggen dat de behuizing volledig stofdicht is en het toestel gedurende 30 minuten onder water kan gehouden worden op een diepte van 1 meter zonder indringen van water.

Veiligheid
De TP8100 verbetert de veiligheid van de gebruiker op de werkvloer in vele aspekten. 
 

 Documentatie Tait TP8100

 
 

 Documentatie tait TP8100 toebehoren